Re:member flex lägger till rabatt på drivmedel

re:member flex börjar med drivmedelsrabatt, det var en rejäl överraskning!

re:member flex har gjort sig känt som ett riktigt bra kreditkort, speciellt när det kommer till rabatter när man shoppar online, med riktigt bra rabatter på ungefär 300 E-butiker så är kortet svårslaget inom den kategorin.

Nu har re:member flex även slagit sig på drivmedelssektorn, trevligt, bra med kreditkort som kan ge rabatter och fördelar inom flera olika nischer.

Från början av juni (2021) så ger re:member flex kortet även 15 öre i rabatt per liter bensin eller diesel tankat på Preem stationer!

Observera att det gäller på bemannade stationer, inte på automatstationer.

Rabatten är betydligt högre än vad de andra ”vanliga kreditkorten” ger i rabatt, dvs de som inte ges ut av bensinkedjorna själva. Bensinkort som det senare allmänt kallas brukar oftast ligga på 15 – 20 öre/liter in rabatt, ibland kan det vara något mer. På automatstationer är det oftast mindre, ibland inget alls i rabatt.

Både Komplett Bank och Bank Norwegians kort har rabatt på drivmedel och då med 0,5% som är ungefär 7,5 öre/litern, dessa två kort har dock en annan fördel, rabatten hos dem gäller på alla stationer, det spelar ingen roll om du tankar på Preem, OKQ8 eller Cirkle K, eller för den delen om det är en bemannad station eller en automatstation.

Ska påpekas att med Bank Norwegians kreditkort så får man ut rabatten via billigare flygresor hos Nprwegian Air, helt perfekt om du vill spara till billigare/gratis flygresor, om inte så mindre bra.